Derfor er det personale der møder dine kunder det vigtigste

I disse e-commerce tider er det svært for detailhandlerne at finde ud af, hvad de skal gøre, for at bevare deres kunder og markedsandele. Det er meget nemt at blive distraheret og begynde at slukke små ildebrande, mens hele fundamentet succesen blev bygget, begynder at forsvinde. Det vigtigste i en god forretning er stadig det personale, der står overfor kunderne.

Årsagen til dette er, at de tre mekanismer til at øge salget stadig er de samme:

  1. Få flere besøgende ind i butikken.
  2. Øg konverteringsraten fra besøgende til betalende kunder.
  3. Øg det gennemsnitlige beløb kunderne bruger i butikken.

Det eneste der påvirker alle tre ovenstående salgsmekanismer, er butikkens personale.

Personalet kan påvirke de tre mekanismer til at øge salget

  • Hvis besøgende får god service og en god oplevelse i butikken, vil de vende tilbage til butikken igen og igen, samtidig med at de deler deres positive oplevelse – og dermed resulterer i flere besøgende til butikken.
  • Når folk får en god service af medarbejdere, vil de følge deres råd og købe mere –  hvilket øger det gennemsnitlige beløb kunderne bruger i butikken.
  • Med proaktivt personale vil ingen forlade forretningen uden at have talt med en medarbejder om hvorfor de kom ind i butikken, og hvad de søger. Dette vil naturligvis øge konverteringsraten fra besøgende til kunder.

Jeg har ikke fundet noget så vigtigt som butikspersonale, når det drejer sig om at øge salget i butikkerne, men hvis du læser dette og ved bedre, så hører jeg gerne fra dig.

– Danny Fabricius Fogel

2018-12-14T14:11:00+00:00

Leave A Comment